
Cous cous salat med kylling, peber, vandmelon og bønnemos
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pakke Den Grønne Slagter Kylling med 30% grønt og 2 slags peber
- 300 g kogt cous cous
- saft af 1 citronsaft
- 5 g rød chili
- 4 spsk. oliven olie
- 1 tsk. salt
- 1 dl frisk mynte
- 150 g vandmelon
- 50 g syltede rødløg (se serveringsforslag)
- 50 g fetadrys (se serveringsforslag)
- 50 g ristede mandler
- 150 g hvid bønnemos (se serveringsforslag)
Sådan tilbereder du retten
Fremgangsmåde:
Hak chili fint.
Bland cous cous med citronsaft, hakket chili, oliven olie, salt og hakket mynte.
Skær vandmelon i tern.
Hak ristede mandler.
Servering:
Anret i en bowle ”To Go” eller stor dyb tallerken.
I bunden anrettes cous cous blandingen. Kom derefter i små bunker, vandmelon, rødløg, fetadrys, ristede mandler og top med hvid bønnemos. Fold skiver af DGS Kylling med 30% grønt og 2 slags peber på salaten.
Tips
Bønnemos kan erstattes af humus.