Clubsandwich med kyllingebryst og kalkun

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Clubsandwich med kyllingebryst og kalkun

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Fuldkornstoast
  • 2 tsk. Friskost neutral
  • 4 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 2 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon
  • 1 håndfuld Salat
  • 3 stk. Grønne asparges
  • 0,5 dl Rødbedespirer (eller andre spirer)
Print opskrift

En clubsandwich smager bare godt, og den behøver ikke at være usund. Vi har brugt vores kalkunbacon og klassiske kyllingebryst og erstattet det lyse brød med fuldkorn. 

 


Sådan tilbereder du retten

KALKUNBACON

1. Steg Den Grønne Slagter kalkunbaconen 2 minutter på hver side.

 

ASPARGES

1. Knæk enden af aspargesene og blancher dem 2 minutter i kogende vand.

2. Lad dem køle af og flæk på langs.

 

SERVERING

1. Rist toastbrødet og lad det køle af.

2. Smør et tyndt lag ost på brødet.

3. Fyld brødet med Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk, Den Grønne Slagter Kalkunbacon, asparges, spirer og salat.

 

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Panini med Jægerpølse og hummus.

Veggie postej på hapsere

med ristede græskarkerner og ærteskud

Proteinsalat med kyllingebryst og chili

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.