Burger med plantefars og Veggie Skiver

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Burger med plantefars og Veggie Skiver

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

BØF OG VEGGIE SKIVER
  • 4 plantebaserede bøffer eller 300-400 g plantefars (fx fra Naturli')
  • 6 skiver Den Grønne Slagter Veggie Skiver
  • Olie til stegning
HVIDLØGSMAYONNAISE
  • 2 dl mayonnaise, evt. en lettere udgave
  • 1-2 fed hvidløg
BURGER
  • 4 burgerboller
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • 1 salathoved
  • Salt
  • Peber
  • Evt. ketchup
Print opskrift

Har du også længe ledt efter den bedste vegetariske burgeropskrift? Vi giver dig det bedste udgangspunkt med vores Veggie Skiver, der giver et sprødt og smagfuldt bid. Sammen med alle de andre ingredienser kan du servere et smagfuldt måltid for hele familien.

Læs mere om tilberedning af Veggie Skiver og mest stillede spørgsmål her

 


Sådan tilbereder du retten

BØF OG VEGGIE SKIVER

Tilbered de plantebaserede bøffer som skrevet på pakken eller form 4 bøffer af plantefars og steg på en pande et par minutter på hver side, til bøfferne er gyldne og stegte. Krydr med salt og peber.

Steg Veggie Skiver på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde.

Tag dem af varmen og skær hver skive i 2-3 grove stykker.

HVIDLØGSMAYONNAISE

Pres hvidløgsfeddet og rør sammen med mayonnaise.

Smag mayonnaisen til med salt og peber.

BURGER

Pluk store blade af salathovedet, skyl salaten og dup den tør.

Skær tomater og løg i skiver.

Skær burgerbollerne og rist dem på en brødrister eller i ovnen.

Smør lidt hvidløgsmayonnaise på hver skårne ”overflade” og byg burgeren op med bunden af bollen, salat, plantebøf, tomater, løg og Veggie Skiver.

Top med overdelen og servér straks den lækre burger.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.