
Burger med plantefars og Veggie Skiver
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
BØF OG VEGGIE SKIVER- 4 plantebaserede bøffer eller 300-400 g plantefars (fx fra Naturli')
- 6 skiver Den Grønne Slagter Veggie Skiver
- Olie til stegning
- 2 dl mayonnaise, evt. en lettere udgave
- 1-2 fed hvidløg
- 4 burgerboller
- 2 tomater
- 1 rødløg
- 1 salathoved
- Salt
- Peber
- Evt. ketchup
Sådan tilbereder du retten
BØF OG VEGGIE SKIVER
Tilbered de plantebaserede bøffer som skrevet på pakken eller form 4 bøffer af plantefars og steg på en pande et par minutter på hver side, til bøfferne er gyldne og stegte. Krydr med salt og peber.
Steg Veggie Skiver på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde.
Tag dem af varmen og skær hver skive i 2-3 grove stykker.
HVIDLØGSMAYONNAISE
Pres hvidløgsfeddet og rør sammen med mayonnaise.
Smag mayonnaisen til med salt og peber.
BURGER
Pluk store blade af salathovedet, skyl salaten og dup den tør.
Skær tomater og løg i skiver.
Skær burgerbollerne og rist dem på en brødrister eller i ovnen.
Smør lidt hvidløgsmayonnaise på hver skårne ”overflade” og byg burgeren op med bunden af bollen, salat, plantebøf, tomater, løg og Veggie Skiver.
Top med overdelen og servér straks den lækre burger.