Baguette med veggie pålæg, syltede rødløg og ærtepuré

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baguette med veggie pålæg, syltede rødløg og ærtepuré

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. baguette
  • 1 pk. Den Grønne Slagter Veggie pålæg med peberfrugt
SYLTEDE RØDLØG
  • 400 g rødløg i ringe eller både
LAGE
  • 2 ld lagereddike
  • 2 dl sukker
  • 1 dl vand
  • 5 stk. sorte peberkorn
  • 1 laurbærblad
  • 3 stk. kardemommekapsler
ÆRTEPURÉ
  • 200 g frosne ærter, optøet
  • 2 spsk. creme fraiche, 18%
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½ dl mynteblade
  • Salt og kværnet peber
Print opskrift

Lav en frisksmurt sandwich med baguette, Den Grønne Slagter Veggie Pålæg, syltede rødløg og ærtepuré. Den kan både tages med på farten eller spises med det samme.

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

LAGEN

1. Varm alle ingredienser op i en lille gryde til sukkeret er smeltet.

SYLTEDE RØDLØG

1. Hæld den varme lage over rødløgene enten i et sylteglas eller en plastikbøtte.

2. Lad det trække smag så længe det er muligt.

ÆRTEPURÉ

1. Kom alle ingredienser sammen i en beholder, blend med stavblender til grov konsistens.

2. Smag til med salt og peber.

 

SERVERING

1. Flæk de 2 baguettes, smør bunden med ærtepuré, kom 3-4 skiver af veggie pålæg med peberfrugt i.

2. Dræn syltet rødløg, kom det ovenpå pålægget og luk baguette med smørepapir og en snor.

Veggie pålæg peberfrugt (1)

Veggie pålæg peberfrugt

Den Grønne Slagter Veggie er en ny type pålæg til dig, der har lyst til noget andet end kød.
Det er vegetarisk skiveskåret pålæg, som er lavet på en base af æggehvide og rapsolie.
Den Grønne Slagter Veggie Peberfrugt har en fin smag og et flot farvespil af røde, gule og grønne peberfrugter. Du kan spise pålægget helt som du plejer at spise kødpålæg – på brød, i en sandwich eller i en wrap.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Pizza med kyllingebryst og gule cherrytomater

Proteinsalat med kyllingebryst og chili

Rugbrød med grillet kyllingebryst i skiver, rabarber, syltet agurk og persille

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.