Baconpostej - med tomat og frisk peberrod

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconpostej - med tomat og frisk peberrod

  • 10 min.
  • 8 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Den Grønne Slagter Baconpostej
  • 1 cm. Frisk peberrod
  • 12 Cherrytomater
  • 8 skiver Groft rugbrød

Fremgangsmåde

Smør en skive godt rugbrød med Den Grønne Slagter Baconpostej og top med små tern af tomat, et lille drys persille og lidt friskrevet peberrod.

Bacon Leverpostej

Bacon Leverpostej

Bacon Leverpostej og Den Grønne Slagters principper. Det lyder som to ting, der ikke går i samme bageform. Men jo, det er lykkes os at lave en god leverpostej med bacon – uden at fedtet tager overhånd. Hvis du luner den, er den ikke til at modstå.
Den Grønne Slagters nøglehulsmærkede baconpostej er produceret i Sønderjylland med lever, løg og timian. Den gode smag får den fra masser af bacon, der er røget over bøgeflis. Og fedtprocenten holder vi nede fordi vi erstatter fedt og spæk med ærtefibre