Asiatisk to-go salatmed kyllingebryst og sprødt kål

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Asiatisk to-go salatmed kyllingebryst og sprødt kål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SPRØDT KÅL
  • 150 g skyllet grønkål
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk sesamfrø
  • Salt og kværnet peber
TO-GO SALAT
  • 100 g fuldkornsnudler
  • 1 pakke Den Grønne Slagter Kyllinge Klassisk
  • 1 dl grofthakket koriander
  • 2 gulerødder snittet i tynde strimler
  • 2 forårsløg skåret tynde ringe
  • 40 g ristede kokosflager
DRESSING
  • 1 dl sød chilisauce
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 tsk fish sauce
  • Saft og skal fra 1 lime
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

SPRØDT KÅL:

  1. Fjern stilken fra grønkålen, og pluk bladene i mindre stykker.
  2. Spred kålen ud på bagepapir i en bradepande, vend kålen med sesamolie og sesamfrø. Krydr med salt og peber.
  3. Rist kålen sprød i ovnen ved 110 grader varmluftovn i ca. 20 min. til kålen er sprød, vend kålen et par gange undervejs.
  4. Afkøles inden brug.

TO-GO SALAT:

  1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
  2. Afkøl dem i koldt vand, og lad vandet dryppe af.
  3. Fordel nudlerne i 4 glas eller madpakker.
  4. Top så op med koriander, gulerødder, forårsløg og til sidst kokosflager, sprød kål og skiver af kyllingebryst, som er skåret i halve.

DRESSING:

  1. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til.
  2. Server dressingen separat til salaten.

Velbekomme!

 

Nem og lækker inspiration fra det asiatiske køkken

Vi elsker det asiatiske køkken, fordi det er fyldt med en masse grøntsager samtidig med, at der er enormt meget velsmag i. Vi har derfor lavet denne asiatisk inspirerede to-go salat, som også er en super nem indgang til det asiatiske køkken. Den er utrolig enkel og smager fantastisk godt.

Vi har spækket frokosten med masser af dejlig grønkål, vendt i sesam, som giver en fantastisk smag af nødder. Fuldkornsnudler og gulerødder giver en utrolig god fylde, og så giver den asiatiske dressing med soya og chilisauce lige det sidste. Vi har selvfølgelig brugt vores klassiske kyllingebryst. Med den får du en super smagfuld servering protein, som selvfølgelig er nøglehulsmærket.

Salaten er meget velegnet til madpakken, eller når man skal have lidt ekstra energi inden træning. Hvis du laver en stor portion, så kan du faktisk fordele salaten på flere glas eller andre beholdere og have en lækker og nem madpakke til hele ugen.

 


Tips

  • Hvis du godt kunne tænke dig at prøve en lidt anden dressing, så prøv f.eks. vores pesto, som er spækfyldt med persille. Den smager superlækkert med en masse persille, parmesanost, hvidløg og ristede solsikkekerner. Du kan lave en stor portion og gemme den i en lufttæt beholder. Så har du en pesto, som både er god i salater, men også som tilbehør til tapas eller evt. på et stykke rugbrød.
  • Har opskriften gjort dig vild med det asiatiske køkken, og leder du efter flere asiatiske retter? Så har vi flere retter til dig. Du skulle tage at prøve vores Banh Mi Sandwich. Det er en vietnamesisk sandwich med masser af soya, ingefær, koriander og friske grøntsager. Her har vi valgt Den Grønne Slagter kyllingebryst med chili for at give den et ekstra kick. Den er perfekt til frokosten, eller hvis du skal have en lækker sandwich på farten.
  • Er du fan af salater to-go? Så prøv vores opskrift på Proteinsalat med kyllingebryst og chili! Den er fyldt med protein, har en god fylde, og så smager den bare rigtig godt. Den er perfekt til dig, der gerne vil gøre hverdagen lidt grønnere og samtidig vil have lidt ekstra energi til træningen eller den travle hverdag.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.