Asiatisk to-go salatmed kyllingebryst og sprødt kål

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Asiatisk to-go salatmed kyllingebryst og sprødt kål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SPRØDT KÅL
  • 150 g skyllet grønkål
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk sesamfrø
  • Salt og kværnet peber
TO GO SALAT
  • 100 g fuldkornsnudler
  • 1 pakke kyllingebryst fra Den Grønne Slagter
  • 1 dl grofthakket koriander
  • 2 gulerødder snittet i tynde strimler
  • 2 forårsløg skåret tynde ringe
  • 40 g ristede kokosflager
DRESSING
  • 1 dl sød chilisauce
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 tsk fish sauce
  • Saft og skal fra 1 lime
Print opskrift

En asiatisk inspireret to-go salat rummer ekstra smag og den sprøde kål er med til at holde salaten lækker og frisk på farten. Vi har lavet en opskrift med kyllingebryst, sprødt kål, fuldkornsnudler og grøntsager, og toppet salaten med en chili/soya sauce.


Sådan tilbereder du retten

SPRØDT KÅL:

1. Fjern stilken fra grønkålen og pluk bladene i mindre stykker.

2. Spred kålen ud på  bagepapir i en bradepande, vend kålen med sesamolie og sesamfrø. Krydr med salt og peber.

3. Rist kålen sprød i ovnen ved 110 grader varmluftovn i ca. 20 min. til kålen er sprød, vend kålen et par gange undervejs.

4. Afkøles inden brug.

 

TO-GO SALAT:
1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.

2. Afkøl dem i koldt vand og lad vandet dryppe af.

3. Fordel nudlerne i 4 glas eller madpakker.

4. Top så op med koriander, gulerødder, forårsløg og til sidst kokosflager, sprødt kål og kyllingebryst som er skåret i halve.

 

DRESSING:
1. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

2. Server dressingen separat til salaten.


Tips

Der bliver rigelig med sprød kål, det kan gemmes i en tætsluttet beholder.

Sandwich Kyllingebryst (2)

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Kyllingebryst med lynsyltede grøntsager og skyrdressing

Hjemmelavede pitabrød til marinerede bønnesalat og gulerodshummus

Budda bowl

med pålæg

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.