Æggewrap med skinke og grønt salat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Æggewrap med skinke og grønt salat

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 Æg
  • 3 skiver Den Grønne Slagter FRILANDSGRIS Dansk Skinke
  • 1 håndfuld Ruccula
  • 0,5 Avokado (i skiver)
  • Bordsalt
  • Peber
  • 1 dl Ærter (friskbælgede eller optøede fra frost)
Print opskrift

Vi har her sammensat en opskrift på en skøn fedtfattig æggewrap med skinke af dansk FRILANDSGRIS. Som fyld har vi tilføjet ærter, advokado og grøn salat. 

 


Sådan tilbereder du retten

ÆGGEWRAP

1. Pisk æggene sammen med salt og peber, og steg en helt tynd omelet ved medium varme i lidt fedtstof på en god pande.

2. Lad den køle lidt af inden du kommer fyld i. Du kan også bruge en fuldkornstortilla som alternativ.

3. Fyld din wrap med Den Grønne Slagter FRILANDSGRIS Dansk Skinke, ruccula, ærter og avokado.

4. Fold sammen og nyd.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Rugbrød med hamburgerryg, æblekompot og friteret persille

Æggemuffins med spinat og grillet kylling

Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.