Æggewrap med kyllingebryst og grønt

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Æggewrap med kyllingebryst og grønt

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 6-8 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili
  • 2 æg
  • Olivenolie til stegning
  • 1 spsk. hvedemel med top
  • 1 gulerod, snittet i julienne
  • 80 g rødbede, skåret i julienne
  • 2 spsk. ristede solsikkekerner
  • 50 ml god olivenolie
  • Saften af en halv lime
  • 1 tsk. fintrevet ingefær
  • Friske kviste af kørvel til servering
  • Salt og friskkværnet peber
Print opskrift

En æggewrap smager både virkelig godt og er samtidig både sund og mættende. Vi har i denne opskrift fyldt æggewrappen med kyllingebryst og grove grøntsager.

 


Sådan tilbereder du retten

ÆGGEWRAP

1. Pisk æg og hvedemel sammen i en skål.

2. Smag til med salt og peber

3. Varm en pande med en smule olivenolie

4. Held æggemassen i en lille kande og held massen å den varme pande så du får et “net” på panden.

5. Vend nettet ud på en tallerken.

DRESSING

1. Rør olie, lime og ingefær sammen i en lille skål og stil til side.

SERVERING

1. Top med skiver af kyllingebryst, julienne af gulerod og rødbede samt ristede solsikkekerner.

2. Dryp med dressing og pynt med kviste af frisk kørvel.

3. Servér med det samme.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.