
Æggewrap med kyllingebryst og grønt
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 6-8 skiver Den Grønne Slagter kyllingebryst chili
- 2 æg
- Olivenolie til stegning
- 1 spsk hvedemel med top
- 1 gulerod, snittet i julienne
- 80 g rødbede, skåret i julienne
- 2 spsk ristede solsikkekerner
- 50 ml god olivenolie
- Saften af en halv lime
- 1 tsk fintrevet ingefær
- Friske kviste af kørvel til servering
- Salt og friskkvernet peber
Sådan tilbereder du retten
ÆGGEWRAP
1. Pisk æg og hvedemel sammen i en skål.
2. Smag til med salt og peber
3. Varm en pande med en smule olivenolie
4. Held æggemassen i en lille kande og held massen å den varme pande så du får et “ net” på panden.
5. Vend nettet ud på en tallerken.
DRESSING
1. Rør olie, lime og ingefær sammen i en lille skål og stil til side.
SERVERING
1. Top med skiver af kyllingebryst, julienne af gulerod og rødbede samt ristede solsikkekerner.
2. Dryp med dressing og pynt med kviste af frisk kørvel.
3. Servér med det samme.