
Æggemuffins med spinat og grillet kylling
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 stk. muffins papirforme evt. dobbelt forme
- Smørspray eller smeltet smør til papirformene
- 8 æg m/l
- ½ dl mælk
- 75 g revet cheddar
- Salt og peber (1 tsk. af hver)
- 1 dl friske timianblade
- 2 pk. Den Grønne Slagter Grillet Kyllingebryst
- 50 g spinat
- 1 rød peberfrugt i tern
- Radiser med top og et stykke groft brød
Sådan tilbereder du retten
ÆGGEMUFFINS
1. Spray muffinformene med smørspray.
2. Pisk æggeblandingen sammen.
3. Hak spinat i grove stykker, og kyllingen i tern.
4. Kom muffinformene i en fast muffinform eller lav et dobbelt lag af papirforme i stedet for.
5. Kom spinat, peberfrugt og tern af kylling i hver muffinform.
6. Hæld æggeblandingen i hver form. Bag dine æggemuffins ved 180 °C varmluft i cirka 12-15 min.
7. De skal føles fast i æggemassen.
SERVERING
1. Servér de nybagte og let kølede æggemuffins med radiser med top og groft brød.
Tips
Lad de nybagte muffins afkøle lidt, spis dem lune til frokosten eller afkøl dem og tag dem med på madpakken.
Disse lækre æggemuffins er også gode dagen efter, skåret op og serveret med ekstra grillet kylling og groft brød.