Æggemuffins med spinat og grillet kylling

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Æggemuffins med spinat og grillet kylling

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. muffins papirforme evt. dobbelt forme
  • Smørspray eller smeltet smør til papirformene
ÆGGEBLANDING
  • 8 æg m/l
  • ½ dl mælk
  • 75 g revet cheddar
  • Salt og peber (1 tsk. af hver)
  • 1 dl friske timianblade
FYLD
  • 2 pk. Den Grønne Slagter Grillet Kyllingebryst
  • 50 g spinat
  • 1 rød peberfrugt i tern
TILBEHØR
  • Radiser med top og et stykke groft brød
Print opskrift

Her finder du en opskrift på æggemuffins, der er super nemme at lave.

Fyldet i disse muffins kan varieres, som du har lyst til. Her har vi valgt at lave dem med spinat, rød peberfugt og Den Grønne Slagters Grillet Kyllingebryst.

Æggemuffins bages i 12-15 min. ved 180 °C varmluftovn.

 


Fremgangsmåde

Spray muffinformene med smørspray. Pisk æggeblandingen sammen.

Hak spinat i grove stykker, og kyllingen i tern.

Kom muffinformene i en fast muffinform eller lav et dobbelt lag af papirforme i stedet for.

Kom spinat, peberfrugt og tern af kylling i hver muffinform.

Hæld æggeblandingen i hver form. Bag dine æggemuffins ved 180 °C varmluft i cirka 12-15 min.

De skal føles fast i æggemassen.

Servér de nybagte og let kølede æggemuffins med radiser med top og groft brød.


Tips

Lad de nybagte muffins afkøle lidt, spis dem lune til frokosten eller afkøl dem og tag dem med på madpakken.

Disse lækre æggemuffins er også gode dagen efter, skåret op og serveret med ekstra grillet kylling og groft brød.

Kyllingebryst

Kyllingebryst

Grillet

Kyllingebryst fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer.Først koger vi det. Så griller vi det. Det er en del af forklaringen bag den gode smag i kyllingebryst fra Den Grønne Slagter. Og det er næppe fedtet, der falder dig for brystet; bare 1 g pr. 100 g kyllingekød.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.