Savner du også et alternativ til bacon til din grønnere hverdag? Så er det godt, Den Grønne Slagter Veggie Skiver nu er landet på hylderne. Veggie Skiver er 100% plantebaseret med blandt andet kartoffel- og ærteprotein. Det gør Den Grønne Slagter Veggie Skiver til et sprødt og smagfuldt vegetarisk alternativ til bacon.
Her kan du finde inspiration til vegetariske opskrifter med Veggie Skiver, få svar på dine spørgsmål om nyheden samt en guide til, hvordan du tilbereder det.
Spørgsmål og svar om Den Grønne Slagter Veggie Skiver
- Hvad er Veggie Skiver lavet af?
Den Grønne Slagter Veggie skiver er et vegetarisk alternativ til bacon. Den Grønne Slagter Veggie Skiver er 100% plantebaseret og indeholder blandt andet ærte- og kartoffelprotein. Find den fulde ingrediensliste og næringsdeklaration her.
- Hvordan tilbereder jeg Den Grønne Slagter Veggie Skiver?
Veggie Skiver bør, i modsætning til almindelig bacon, altid steges på pande. Varm en smule smagsneutral olie på en pande og steg skiverne sprøde i ca. 3 minutter på hver side. Servér de sprøde skiver straks efter tilberedning.
- Kan Veggie Skiver anvendes som almindelig bacon?
Ja, Veggie Skiver kan anvendes i alle de retter, du plejer at anvende almindelig bacon i, da de tilføjer smag af salt og røg. De sprøde skiver kan eksempelvis serveres til brunch, i en sandwich eller knækkes i stykker over en salat eller pastaret.
- Hvor længe holder Veggie Skiver sig sprøde efter stegning?
Vi anbefaler, at Den Grønne Slagter Veggie Skiver spises straks efter tilberedning for at få den bedste oplevelse af sprødhed.
- Hvilke kødfrie retter kan jeg lave med Veggie Skiver?
Den Grønne Slagter Veggie Skiver kan anvendes som almindelig bacon og er en smagsgiver i enhver ret. Anvend de sprøde skiver i salater, på pastaretter, tærter, sandwich og burgere. Find inspirerende opskrifter her.