#lidtgrønnere hverdag

Hvad er dit #lidtgrønnere?

 

Hverdagen er fuld af små ting, der gør livet lidt grønnere. For der skal ikke meget mere til end enkelte, små, gode vaner for at skabe en positiv forandring i hverdagen. Lidt mere balanceret kost og lidt mere grønt i pålægget er vores #lidtgrønnere. Hvad er dit?

Her har vi samlet artikler, opskrifter og tips fuld af inspiration til dit eget #lidtgrønnere, som du kan dele. Går du fx også en tur i frokostpausen? Har du gode tips til lidt grønnere hverdagsmad? Eller noget helt tredje?

 

Læs med og del dit #lidtgrønnere.

Mette Marie portræt

Mette Marie Lei Lange, @mmleilange

 

"Det er de små, fine initiativer, der fører til små, forandrende succesoplevelser i dagligdagen, og det fører, i min oplevelse, på sigt til mere af samme skuffe."

 

Læs mere om hvordan @mmleilange​ inkorporerer de grønne rutiner i hendes hverdag her

hello_sofie portræt lille

Sofie Bøcher Lindquist, @hello_sofie

 

"Husk pauserne i hjemmearbejdet. Jeg kan godt komme til at spise frokosten ved siden af computeren og får ikke den pause. I stedet kan man tage klapsammen i hånden, stikke podcast i ørerne og gå 20-30 min, som er den tid, man alligevel ville have holdt pause på jobbet."

 

Læs mere om hvordan @hello_sofie inkorporerer de grønne rutiner i hendes hverdag her

Gør du også små hverdagsting, der gør livet lidt grønnere?

 

Få inspiration her

Emma Martiny portræt lille

Emma Martiny, @emmamartiny

 

"Tilsæt revet gulerod og/eller squash til havregrød. Det smager af kage til morgenmad, men er en god måde at starte dagen lidt grønnere."

 

Læs mere om hvordan @emmamartiny inkorporerer de grønne rutiner i hendes hverdag her