Den Grønne Slagter Veggie Bacon

- til din grønnere hverdag

Savner du også et alternativ til bacon til din grønnere hverdag? Så er det godt, Den Grønne Slagter Veggie Bacon nu er landet på hylderne. Veggie Bacon er 100% plantebaseret med blandt andet kartoffel- og ærteprotein. Det gør Den Grønne Slagter Veggie Bacon til et sprødt og smagfuldt vegetarisk alternativ til bacon.

Her kan du finde inspiration til vegetariske opskrifter med Veggie Bacon, få svar på dine spørgsmål om nyheden samt en guide til, hvordan du tilbereder det.

Sådan steger du Veggie Bacon

 

Den Grønne Slagter Veggie Bacon bør, i modsætning til almindelig bacon, altid steges på pande med olie. Sådan får du det bedste og mest sprøde resultat: Steg Veggie Bacon i ca. 3 minutter på hver side, eller indtil skiverne er gyldne og sprøde.

Veggie Bacon

Veggie Bacon

Den Grønne Slagter Veggie Bacon er et vegetarisk alternativ til bacon, som er 100% plantebaseret, lavet på ærte- og kartoffelprotein og røget over bøgeflis. Anvend skiverne som smagsgiver i salater, sandwich og pastaretter.

Veggiebacon på panden

Om Den Grønne Slagter Veggie Bacon

 

100% plantebaseret

Uden tilsat soja

Indeholder ærte- og kartoffelprotein

 

Spørgsmål og svar om Den Grønne Slagter Veggie Bacon

 

- Hvad er Veggie Bacon lavet af?

Den Grønne Slagter Veggie Bacon er et vegetarisk alternativ til bacon. Den Grønne Slagter Veggie Bacon er 100% plantebaseret og indeholder blandt andet ærte- og kartoffelprotein. Find den fulde ingrediensliste og næringsdeklaration her.

 

- Hvordan tilbereder jeg Den Grønne Slagter Veggie Bacon?

Veggie Bacon bør, i modsætning til almindelig bacon, altid steges på pande. Varm en smule smagsneutral olie på en pande og steg skiverne sprøde i ca. 3 minutter på hver side. Servér de sprøde skiver straks efter tilberedning.

 

- Kan Veggie Bacon anvendes som almindelig bacon?

Ja, Veggie Bacon kan anvendes i alle de retter, du plejer at anvende almindelig bacon i, da de tilføjer smag af salt og røg. De sprøde skiver kan eksempelvis serveres til brunch, i en sandwich eller knækkes i stykker over en salat eller pastaret.

 

- Hvor længe holder Veggie Bacon sig sprøde efter stegning?

Vi anbefaler, at Den Grønne Slagter Veggie Bacon spises straks efter tilberedning for at få den bedste oplevelse af sprødhed.

 

- Hvilke kødfrie retter kan jeg lave med Veggie Bacon?

Den Grønne Slagter Veggie Bacon kan anvendes som almindelig bacon og er en smagsgiver i enhver ret. Anvend de sprøde skiver i salater, på pastaretter, tærter, sandwich og burgere. Find inspirerende opskrifter her.