Nem inspiration til vegetarisk frokostFrokost

Det kan være udfordrende selv at skulle finde på en lækker frokostret. Og hvis den også skal være vegetarisk, er der sat et ekstra led på ligningen. Men heldigvis er det slet ikke så svært. Vi har samlet vores bedste tips og lækre opskrifter på vegetariske retter, du kan lave til din frokost – eller servere som en del af et flot vegetarisk frokostbord.

 

Hvad kan man servere til frokost?

Frokost er et måltid, som skal give dig energi midt på dagen og måske endda holde helt til aftensmad. Derfor er en god idé at spise en frokost, der mætter godt og lægger en god bund for resten af dagen. Er du på farten, kan du for eksempel spise en sandwich med lækkert fyld eller en salat med en masse gode og friske grøntsager.

Prøv en lækker vegetarisk salat to go

 

Hvad spiser vegetarer til frokost?

I dag findes der mange vegetariske og plantebaserede alternativer til kød såsom vegetarpålæg. Derfor er det nemt at lave lækre vegetarretter til frokost. Et eksempel på en god og velsmagende ret er en vegetarisk club sandwich med plantebaseret pålæg og veggie bacon.

Se opskriften på vegetarisk club sandwich

 

Pift din vegetariske frokost op med tilbehør

Pesto, hummus og andre lækre smørelser til brødet kan hurtigt gøre din frokostsandwich eller rugbrødsmad endnu lækrere. Prøv for eksempel en frisk persillepesto som base til dit vegetariske smørrebrød, eller smør sandwichbrødet med en krydret baba ganoush.

Få mere vegetarisk og plantebaseret inspiration

 

Find lækre kødfrie retter i vores opskriftsunivers

Der er mange måder at gribe vegetarisk madlavning an på. Med mængden af kødfrie alternativer til gængse fødevarer som pålæg, fjerkræ og firbenede dyr, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave i det vegetariske køkken.

I vores opskriftsunivers har vi flere end 60 forskellige opskrifter på vegetariske frokost- og aftensmadsretter og lækkert tilbehør. Gå selv på opdagelse, og bliv inspireret til at sammensætte et indbydende vegetarisk frokostbord fyldt med flotte farver og lækre råvarer.

Se alle vores vegetariske opskrift

Lignende artikler

Loading...