Bacon Leverpostej

Bacon Leverpostej

250 g

Bacon Leverpostej og Den Grønne Slagters principper. Det lyder som to ting, der ikke går i samme bageform. Men jo, det er lykkes os at lave en god leverpostej med bacon – uden at fedtet tager overhånd. Hvis du luner den, er den ikke til at modstå.
Den Grønne Slagters nøglehulsmærkede baconpostej er produceret i Sønderjylland med lever, løg og timian. Den gode smag får den fra masser af bacon, der er røget over bøgeflis. Og fedtprocenten holder vi nede fordi vi erstatter fedt og spæk med ærtefibre

Ingredienser: Svinelever (34%), vand, svinekød, bacon (13%)(svinekød, salt, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), majsstivelse, ærtefibre, løg, sukker, salt, ærtemel, krydderier, allehånde, muskat, glukosesirup, konserveringsmiddel (E200), surhedsregulerende middel (E301)

Næringsindhold pr. 100g
Energi 647 KJ/ 155 kcal
Fedt 9 g
Mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrater 6 g
Sukkerarter 2 g
Protein 12 g
Salt 1,7 g
noeglehulsmarkering.png