Den Grønne Slagter
- pålæg med pricipper

Den Grønne Slagter er en slagter med principper. Vi skærer alt det overflødige fedt væk og bruger kun magert kød. Vi udvælger altid de bedste råvarer, og hvor vi kan, tilsætter vi grøntsags fibre i stedet for fedt.

Men vi har også et princip om, at sund mad skal smage godt. Det er derfor, vi siger: ”Den Grønne Slagter gi’r dig lyst til at spise sundt”.

Stor smag i produkterne skal give dig lyst til at leve sundt
Vi vægter smag og sundhed lige højt. Fedtprocenten skal være så lav som muligt, uden at gå på kompromis med smagen.

Vi anvender et minimum af tilsætningsstoffer
Alle de steder hvor vi kan, fjerner vi tilsætningsstofferne eller udskifter dem med naturlige ting som kartoffel- eller majsstivelse. Uden brug af fosfater

Vi gør alt for at spare dig for overflødig fedt
Vi anvender magert kød i alle Den Grønne Slagters produkter. Vi bruger i videst mulig udstrækning grøntsagsfibre i stedet for fedt i farsvarianter så som Baconpostej og Jægerpølse. Fedtprocenten ligger mellem 1 og 9% - uden at få på kompromis med den gode smag.

Vi undgår så vidt muligt de fire mest udbredte fødevareallergener
Så vidt det er muligt tilsætter vi ikke gluten, mælk, æg eller soyaprotein (forekommer i enkle varianter)