Rullepølse - med fennikelsalat og svesker

Rullepølse - med fennikelsalat og svesker

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver Groft rugbrød
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 1 Fennikel
  • 6 Svesker
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Citronsaft
  • Bordsalt
  • Peber

Fremgangsmåde

Snit fennikel helt fint. Brug gerne et mandolinjern. Skær sveskerne i små tern.

Vend sammen med olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og friskkværnet peber og pynt med dild eller de små, grønne skud fra fenniklens top.


Tips & tricks

Hvis du skal have den med i madpakken så pak salaten i en lille bøtte ved siden af maden.

Rullepølse

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 8 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?