Rullepølse i wrap med kål & spirer

Rullepølse i wrap med kål & spirer

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 1 stk. Fuldkornstortilla
  • 1 spsk. Flødeost naturel
  • 0,5 spsk. Citronsaft
  • 0,5 tsk. Sukker
  • 1 håndfuld Spirer
  • 1 håndfuld Snittet spidskål eller hvidkål

Fremgangsmåde

Smør tortillaerne med flødeost.

Fordel rullepølsen ovenpå.

Rør citronsaft og sukker så sukkeret opløses.

Vend spirer og kål med citrondressingen og fyld dem ovenpå rullepølsen.

Rul sammen og skær i tykke skiver.

Rullepølse

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 8 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?