Kyllingebryst Klassisk & Kalkunbaconi clubsandwich

Kyllingebryst Klassisk & Kalkunbaconi clubsandwich

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Fuldkornstoast
  • 2 tsk. Friskost neutral
  • 4 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 2 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon
  • 1 håndfuld Salat
  • 3 stk. Grønne asparges
  • 0,5 dl Rødbedespirer (eller andre spirer)

Fremgangsmåde

Steg Den Grønne Slagter kalkunbaconen 2 minutter på hver side.

Knæk enden af aspargesene og blancher dem 2 minutter i kogende vand.

Lad dem køle af og flæk på langs.

Rist toastbrødet og lad det køle af.

Smør et tyndt lag ost på brødet.

Fyld brødet med Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk, Den Grønne Slagter Kalkunbacon, asparges, spirer og salat.