FRILANDSGRIS Dansk Skinkei wrap

FRILANDSGRIS Dansk Skinkei wrap

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 Æg
  • 3 skiver Den Grønne Slagter FRILANDSGRIS Dansk Skinke
  • 1 håndfuld Ruccula
  • 0,5 Avokado (i skiver)
  • Bordsalt
  • Peber
  • 1 dl Ærter (friskbælgede eller optøede fra frost)

Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen med salt og peber, og steg en helt tynd omelet ved medium varme i lidt fedtstof på en god pande. Lad den køle lidt af inden du kommer fyld i. Du kan også bruge en fuldkornstortilla som alternativ.

Fyld din wrap med Den Grønne Slagter FRILANDSGRIS Dansk Skinke, ruccula, ærter og avokado. Fold sammen og nyd.

Frilandsgris Dansk skinke

FRILANDSGRIS® Dansk skinke

Kogt og røget

Den Grønne Slagter FRILANDSGRIS® er let og lækkert pålæg lavet af kød fra danske frilandsgrise.
Dansk Skinke er en smagfuld kogt skinke som vi har røget for at opnå den klassiske skinkesmag som vi danskere kender og elsker. Vi bruger hele skinkemusklen for en rig og fyldig kødsmag og holder stadig et lavt fedtindhold.
Den Grønne Slagter byder som altid på masser af smag, lavt fedtindhold og minimum af tilsætningsstoffer.