Den Grønne Slagter Veggie Peberfrugt- med rødbedehummus og mynteagurker

Den Grønne Slagter Veggie Peberfrugt- med rødbedehummus og mynteagurker

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver Groft rugbrød
  • 6 skiver Den Grønne Slagter Veggie Pålæg med peberfrugt
  • 0,5 Agurk
  • 1 håndfuld Mynteblade
  • 3 Grofthakkede hasselnødder
  • 1 tsk. Salt & peber
  • 2 spsk. God olie
  • 1 dåse Kogte kikærter
  • 100 g Kogte rødbeder
  • 2 spsk. Skyr, cremefraiche eller fromage fraiche
  • 1 fed Hvidløg
  • Citronsaft

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne sammen til rødbedehummussen (kikærter, rødbeder, skyr og hvidløg).

Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. tahin efter smag. Opbevares på køl i et rent glas.

Lav agurkesalaten ved at skære agurken i halve skiver (skræl den inden hvis du har lyst). Bland med de øvrige ingredienser og lad gerne trække min. 10 minutter (mynteblade, olie, hasselnødder, salt og peber).

Smør et tykt lag rødbedehummus på brødet og læg Den Grønne Slagter Veggie Pålæg med peberfrugt på. Top med agurkesalaten og nyd.


Tips

Hvis din mad skal med på madpakken, så er det en god ide at have agurkesalaten med i en lille beholder ved siden af.