Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk – i quinoasalat med hummus og granatæblekerner

Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk – i quinoasalat med hummus og granatæblekerner

Ingredienser, 1 person

  • 0,5 dl Quinoa
  • 1 håndfuld Salat
  • 1 dl Ærteskud eller andre spirer
  • 0,5 stk. Granatæble
  • 1 dl Frosne ærter
  • 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 2 spsk. Hummus
  • Olivenolie

Fremgangsmåde

Tø ærterne op.

Kog quinoa efter anvisning på pakken og lad dem køle af.

Skyl salat og spirer.

Bank kernerne ud af granatæblet og pil de hvide hinder fra.

Skær 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk i halve eller kvarte.

Anret en stor tallerken med hele herligheden sammen med 1-2 spsk. hummus, dryp med olie og drys med lidt salt og friskkværnet peber efter smag.

Sandwich Kyllingebryst

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.