Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk– i blomkålssalat med pesto

Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk– i blomkålssalat med pesto

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 0,25 Blomkålshoved
  • 2 spsk. Grøn pesto
  • 2 spsk. Pinjekerner

Fremgangsmåde

Skær blomkålen ud i mindre buketter og damp dem møre i letsaltet vand, så de stadig har bid.

Bland de afkølede blomkålsbuketter med pesto.

Rist pinjekernerne på en tør pande til de er lysebrune for at fremhæve deres smag.

Drys med pinjekerner og fordel kyllingebryst ud over revet eller skåret i mindre stykker.

Sandwich Kyllingebryst

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.