Baconpostejmed rødkål & cornichon på rugbrød

Baconpostejmed rødkål & cornichon på rugbrød

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 skive Rugbrød
  • 1 Salatblad
  • 1 dl Rødkål
  • 0,5 Æble i tern
  • 0,5 tsk. Citronsaft
  • 1 skive Den Grønne Slagter Baconpostej
  • 2 Cornichoner

Fremgangsmåde

Læg salatbladet på rugbrødet og top med fintsnittet rødkål og æbletern vendt i citronsaft.

Rør baconpostejen op med hakkede cornichoner og anret den ovenpå rødkålen.  


Tips

Prøv at lægge en skive Den Grønne Slagter Kalkunbacon ovenpå eller pynt med brøndkarse.

Bacon Leverpostej

Bacon Leverpostej

Bacon Leverpostej og Den Grønne Slagters principper. Det lyder som to ting, der ikke går i samme bageform. Men jo, det er lykkes os at lave en god leverpostej med bacon – uden at fedtet tager overhånd. Hvis du luner den, er den ikke til at modstå.
Den Grønne Slagters nøglehulsmærkede baconpostej er produceret i Sønderjylland med lever, løg og timian. Den gode smag får den fra masser af bacon, der er røget over bøgeflis. Og fedtprocenten holder vi nede fordi vi erstatter fedt og spæk med ærtefibre